lauantai 5. helmikuuta 2011

Muistelmia ennen Suomeen lähtöä

12.12.2010

Vaikka niin väitin, etten enää kirjottaisi niin pakko koota vielä tätä loppu aikaa vaikka vaan itelleni. Aika on kuin rannan hiekka. Se kuluu yhtä nopeasti kuin rantahiekka valuu sormien läpi. Taas on nimittäin tapahtunut niin paljon, että en meinaa muistaa. No 4.12. lauantaina me käytiin Gibraltarilla Pizza Hutissa syömässä. Tarkoitus oli tehdä muutakin, mutta oltiin niin myöhään liikenteessä, että apinat ja köysihissi jäi katsomatta. No toisaalta Fuengirolasta ajaa sinne noin tunnissa, joten me varmaan tehdään sinne toinen reissu ensi vuonna!

Itsenäisyyspäivä Petellä oli koulusta luonnollisesti vapaa, joten käytiin porukalla tapastelemassa ja ulkoilemassa puistossa Ninnin, Manun ja Riitan kanssa. Kynttilät jäi ikävä kyllä polttamatta, mutta Kavalla skoolattiin illalla.

Keskiviikkona me tehtiin Ninnin porukoiden kanssa retki Belalmadénaan junalla. Siellä oli kiva lintupuisto, jossa linnut mm. kanat ja kukot, erilaiset vesilinnut ja kanit käyskentelivät vapaina. Aitauksessa oli emuja ja jotain hirvieläimiä. Ja sitten siellä oli aivan mahtava lasten leikkipaikka, ihan kuin Hoplop, mutta ulkona. Täällä oli samaan aikaan koululaisilla loma, joten paikka oli aivan täynnä lapsia. En uskaltanut päästää Sannia ja Lauria “vapaiksi”, joten luvattiin mennä puistoon uudemman kerran. Täällä tosiaan vietettiin 6.12. Espanjan perustuslain “perustus??”päivää ja keskiviikkona Neitsyt Marian sikiämisen päivää, joten kaikilla oli kolmen päivän loma. Sille oli joku nimikin, mutten muista mikä.

Torstaina kävin lasten kanssa katsomassa meille uutta kotia, mutta ei tärpännyt vielä. Samalla reissulla oltiin pitkästä aikaa rannalla. Oli aivan mahtava auringon paiste pitkästä aikaa ja poltin siinä lapsia vahtiessa käteni. Marraskuu oli kuulemma sateisempi kuin viime vuonna. Joo, se kyllä huomattiin.

Perjantaina me vietettiin pikku jouluja. Oltiin leipomassa pipareita ja torttuja Daven ja Suskun luona. Lapsia meijän kolme ja lisäksi Manu ja Benjamin (saman ikäinen kuin Lassi) ja seitsemän aikuista leipoo ja varsinkin syö herkkuja ja juo glögiä, nam! Ai niin Dolly, pieni mäyräkoira, joka sai kirjaimellisesti paskahalvauksen tästä legioonasta. Kakkas raukka lattialle… Ja meijän Lauri teki piparitaikinasta Manulle piipun (piparipötkön) joka näytti siinä pellillä aivan Dollyn tuotokselta… J Hauskaa oli ja Dave oli sitä mieltä, että tästä pitäisi tulla tapa… Siis että porukalla nähdään ja sählätään! Joo ja mä joudun puhuu sille enkkuu, se on kauheeta.

Perjantaita mä jatkoin sitten mukavan glögihumalan jälkeen illalla Peten ja sen koulukavereiden kanssa ravintolaan. Käytiin porukalla syömässä ja juomassa espanjalaisessa ravintolassa. Alkupalat, usea kannu sangriaa, ruuat, ja jälkkärit kymmenelle hengelle alle 300€. Eli 30/hlö, aika halpaa vai? Elisa ja Heidi oli vahtimassa meijän nukkuvia lapsia ja kun tultiin kotiin, nekin nukkui sohvalla! Eli hyvin meni.

Lauantaina me käytiin eläintarhassa ja ostettiin sinne vuosikortit. Se on tosi kaunis paikka ja aivan mahtavat puitteet katsella eläimiä. Krokotiilit teki meijän poikiin lähtemättömän vaikutuksen kuten varmaan meihin kaikkiin. Pitää laittaa kuvia tänne, kun päästään Suomeen. Kuvat saa puhua puolestaan!

Tänään sunnuntaina käytiin Ninnin kanssa Miramarin kauppakeskuksessa ja tehtiin kartoitusta tulevaa alennusmyyntiä silmällä pitäen. Joo, kattelin kaikkia vaatteita duunin kannalta. Mitä mä pistän syksyllä päälleni?? Ja kaikkea ihanaa löytyi! Ai niin ja ostin uudet zumbakengät 15€lla. Muuta en ostanu, enkä edes käynyt lastenvaateliikkeissä… Aapuuaa, mä sekoon alessa!!!

Nyt on siis enää muutama hassu päivä jäljellä ja pakkausurakkaa taas aloitellaan. Vähän stressaa, huomenna ehkä enemmän. Mutta kaikkihan järjestyy, eikö? Hei pian nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti