torstai 7. lokakuuta 2010

Kirjotin tän viestin eilen, joten tulee vähän viiveellä :)

Eka päivä omalla porukalla! Hmm.. oltiin lähdössä rannalle, mutta kun katsoin ympärilleni ja samalla lapsia, päätinkin että jäämme viettämään kotipäivää siivousten, tavaroiden paikoilleen laittamisen ja ihan vaan olemisen merkeissä. Teki hyvää! Pojat ja mä nukuttiin lähdes kaksi tuntia ja Sanni askarteli ja touhuili omia juttujaan ihan rauhassa. Tänään aukeaa Feriat tossa meijän lähellä torialueella, niin nyt on akut ladattu iltaa varten. Ne kestää sunnuntaihin ja ovat rakentaneet vuoristorataa, karuselleja ja kaikkia muita vempaimia koko viikon, eli tätä iltaa on odotettu J.

Vaikka oli tosi ihanaa, että Riia ja Miisa olivat täällä meijän kanssa, niin on myös ihanaa, ettei täällä ole nyt ketään! Laurin kanssa käytiin heti henkien taistoa ruokailun merkeissä, kun aamupuurot oli kauhottu maitolasiin ja lounaskin tuli vihdoin nautittua päikkäreiden jälkeen. Tää on nyt sitä “anna aikaa ja pidä pääsi”-taktiikkaa.

Viimeksi tuli kirjoitettua enemmän tästä ympäristöstä ja jäi vähemmälle meijän kommellukset… Joten tässä niitä nyt tulee:

Mua pisti joku öttiäinen pyllyyn, kun oltiin koko porukalla rannalla. Teki tosi kipeää, kun revin piikkiä pois. Se oli toivottavasti sen ötökän viimenen teko, koska perssuolet roikku edelleen kiinni piikissä… ällööö. Ja sit oli pakko mennä jäätävän kylmään Välimereen vilvottelemaan omaa ahteria ja jomotusta.

Niin kuin viimeksi hehkutin halvoista hinnoista, niin nyt on shopattu. Pari puseroo 3 ja 4 euroo, nahkaset varvassandaalit 12 euroo. Mä luon ihan uutta Espanja-lookkia itelleni ;) Harmittaa, kun ollaan unohdettu ottaa Sannin pohjallisia mukaan, niin ei olla viitsitty sille ostaa vielä kenkiä. Yhestä kaupasta löyty aivan sairaan hienot nahkasaappaat 20euroo! Ja nahkaisia kävelykenkiä löytyy 9 eurolla!!!! Täällä tulee aivan hulluksi kengistä!

No niin Mutchos Fatchos… Nyt on alotettava se laihis PRKL! Lääkärikin rupes kyselee, että onko neljäs lapsi tulossa!!!!!!!!!!!
Tää juttu meni sitten näin: Varasin Sannille lääkärikontrollin ja lähettiin aika rivakkaan liikkeelle ja unohdin kartan kotiin. Kysyin eräästä toimistosta ohjeita, niin täti sieltä opasti meijät toiseen keskukseen… Ne tietysti puhu yhtä huonosti englantia kuin minäkin, eivätkä ymmärtäneet, että etsin toista lääkäriasemaa. Joten ne otti meidät sisään ja ohjasi lääkärille. Siinä kun odoteltiin pääsyä vastaanotolle, Lauri kiipeili valkoisella nahkasohvalla katsellakseen akvaariosta kaloja, niin lääkäri tuli sinne ensin espanjaksi ja sitten englanniksi komentamaan, ettei siinä saanut seistä…. Me kaikki seistiin ojennuksessa. No sitten se kaljupää, pallomahainen lääkäri rupes laskemaan lapsia ja mä olin ihan pihalla, et mitä se oikein  duunaa ja luulin, et se luulee et kaikki kolme on tulossa vastaanotolle… ja rupeen mongertaa, että vain Sanni on tulossa… Sitten se lääkäri osottelee mun mahaa ja kysyy guotro?? Four??  Voi HELVETTI! “NO! IT´S FAT! mä huusin sille! Meni se kyllä vähän hämilleen ja nauro vaivautuneena…. Ja mä kihisin… J

Eilen me käytiin taltuttamassa koti-ikävää IKEASSA! Oli tosiaan kuin kotiin ois tullu. Sannin kanssa naureskeltiinkin, että onkohan Hanna ja Vili odottamassa meitä! Käytiin syömässä lihapullat ja perunamuusit, mikä ei kyllä ollut ihan kauheen hyvää, mutta lihapullat maistu kaikille. Laurinkin mielestä oli ihanaa olla “täällä”, ja kun kysyin “ai kun on niin tuttua” niin Lauri vastasi, “niin”. Ja ah, miten helppoa oli tehdä tuttujen tuotteiden kanssa ostoksia, selvittiin 50e laskullakin. Samalla reissulla löydettiin myös ostoskeskus, minne kuulemma kannattaa lähteä ostoksille. Siellä on siis kaikki outlet myymälät: nike, h&m, boss, disney… ja kaikkii paikallisii liikkeitä. Sinne siis, kun lapsilisät tulee ;)

Semmosta siis tällä kertaa! Voikaa hyvin, täällä 24 lämmitä ja aurinko paistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti